Sähkövika? Vikapäivystys 24h

Joskus tarvitaan sähkömiestä kiireellisesti vuorokaudenajasta riippumatta.

Syy voi olla sulakevika, pääkytkimen rikkoutuminen, sähkölaitteen ylikuumentuminen, sähköjen katoaminen osasta kiinteistöä, tulipalo tai vaikka vesivahinko.

Yrityksellämme on 24h sähkövikapäivystys tällaisten tapausten varalta. Toiminta-alueet: Helsinki, Vantaa, Espoo ja koko pääkaupunkiseutu (Uusimaa.)

Yrittäjä Mikael Kaislaranta on oppinut työnsä pitkän ja monipuolisen käytännön kokemuksen kautta. Hän on työskennellyt sähköalan tutkinnon suorittamisen jälkeen vuodesta 1986 mm. teollisuuden huolto- ja korjaustöissä, sähköasennusliikkeissä, asunto- ja julkisessa rakentamisessa kärkimiehenä sekä urakkaryhmissä. Kokemusta on kertynyt myös kiinteistöjen saneerauksista ja kunnossapidosta. Sähköpalvelu Kaislarannan toiminta käynnistyi vuonna 2001. Asentajamäärä on vaihdellut 2–5 välillä. Lisäksi erikoistöissä on käytetty alihankintaa mm. satelliittilaitteistojen ja kaivuutöiden osalta.

Sähköpalvelu Kaislaranta Ky kuuluu Sähkö- ja teleurakoitsijaliittoon. Liittoon kuuluminen varmistaa yrittäjän tietojen pysymisen ajan tasalla liiton tietopankkien ja koulutuksen avulla. Asiakkaille jäsenyys on myös osoitus järjestäytyneestä yrittäjästä, joka osaa alansa ja hoitaa velvoitteensa.

"Tämä on perinteinen käsityöammatti, jossa käden taidon tulee myös näkyä lopputuloksessa. Asennusten peruslähtökohtana on aina turvallisuus – hengen, terveyden ja omaisuuden vaaran välttäminen sekä toimivuus. Tämä on perustaso, joka vaaditaan kaikilta asennuksilta. Liian moni yritys ja asiakas tyytyy pelkästään siihen. Kun asentaja paneutuu työhönsä huolella, lopputulos on aina parempi asiakkaan, mutta myös asunnon tulevien käyttäjien kannalta. Ennakoivalla suunnittelulla voidaan varautua myös tuleviin tarpeisiin. Lyhytnäköinen säästäminen taas tuottaa myöhemmin kuluja ja turhia korjauksia." sanoo Mikael Kaislaranta.

Lisäarvoa yhteistyöllä!

Saat tarvittaessa kohteeseen yhteistyöyritystemme kautta myös kaikki tarvittavat purku-, rakennus-, laatta-, putki-, maansiirto-, kaivuu-, ja kuljetustyöt sekä keittiösuunnitelmat ja sisustussuunnittelun.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja kysy lisää!

Sähkövian sattuessa soita sähköpäivystysnumeroomme

044 5980 995 Mikaeltikkaat.jpg

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotitalousvähennystä joko kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi toteuttamastamme työstä.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2019 on 2 400 euroa vuodessa. Määrä on ollut sama vuodesta 2014 alkaen. Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 euroa [(5 000 x 50 %) - 100) = 2400 euroa]

Lue lisää aiheesta täältä

Tule meille töihin!

Jos olet kiinnostunut työskentelemään yrityksessämme, niin lähetä sähköpostilla kuvaus itsestäsi ja työhistoriastasi. Töissämme tarvitaan vahvaa ammattitaitoa ja kokemusta sekä reipasta mieltä. Ajokortti on myös tarpeellinen, oma auto välttämättä ei.

Yhteistyökumppanit

  • stadin-vakioputkitus-oy
  • antennimestarit-oy
  • kuljetus-jj-oksanen-oy

Valaisinkorjaukset ja kristallikruunujen huollot meillä hoitaa: Sähkölaite Oy Runeberginkatu 30, puh. 09-445443


Ota yhteyttä meihin!

Sähköpalvelu Kaislaranta Ky
Yläkaskentie 47
00740 Helsinki
Y-1700822-8

GSM 044 5980 995

sahkopalvelu@kaislaranta.fi
www.kaislaranta.fi

24h Sähkövikapäivystys

044 5980 995 Mikael Kaislaranta