Energiansäästö

Ota yhteyttä ›

Oikeilla ratkaisuilla saat energiansäästöä

Hyödyntämällä asiantuntemustamme voit sekä säästää sähköä että parantaa asumismukavuutta samaan aikaan. Käänny puoleemme ja tilaa kartoitus!

Energiataloudellisuus on tärkeä osa sähkönkäyttöä nykyisessä maailmantilanteessa. Tämä korostuu erityisesti taloissa, jotka lämpiävät sähköllä, joko kokonaan tai osittain. Suurin sähkönkuluttaja on luonnollisesti itse lämmitys, oli kyse sitten patteri-, katto- tai lattialämmityksestä, yösähkövaraajasta, läpivirtauskattilasta, VILP-, ILP- tai PILP-lämmityksestä, maalämmöstä, sokkelilämmityksestä tai vaikka kiertoilmalämmityksestä. Seuraavaksi suurin kuluttaja on käyttöveden lämmitys. Lisäksi on huomioitava myös muut kulutukseen vaikuttavat asiat, kuten valaistus, ilmanvaihto, putkistojen saattolämmitykset, kiertovesipumput, sähkösauna, rännilämmitykset, auton lämmitys tai lataus ja muut vastaavat asiat.

Kaikessa ei voi tai edes kannata säästää, mutta oikeilla ratkaisuilla voi sekä säästää että parantaa asumismukavuutta samaan aikaan. Sähkölämmityksen etu on, että sitä voi säätää huonekohtaisesti nopeasti ja tarkasti sekä ajastaa eri tavoin. Myös erilaisten laitteiden hukkalämpö saadaan sähkölämmitystalossa hyötykäyttöön.

Kokonaisuuden hallinta voi vaikuttaa asiaan perehtymättömälle monimutkaiselta, mitä se kieltämättä onkin. Me autamme mielellämme ja tarjoamme apua ja asiantuntemusta siihen, miten säästää sähköä juuri sinun taloudessasi. Tilaa meiltä kartoitus kohteeseesi, niin esitämme sen perusteella toimivat ratkaisut, joilla sähkönkulutusta saadaan pienennettyä. Säästöjä voidaan saada aikaan myös tinkimättä merkittävästi asumismukavuudesta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan, mikä on juuri sinun taloudellesi paras ratkaisu! Tutustu myös sähköasennus- ja sähkösuunnittelupalveluihimme.

Ota yhteyttä ›

Muista kotitalousvähennys!

Tiesitkö, että voit saada kotitalousvähennystä joko kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi toteuttamamme palvelun työosuudesta? Lue tarkemmat tiedot kotitalousvähennyksestä tai kysy lisää meiltä!

Lue kotitalousvähennyksestä › Kysy lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita