SähkösuunnitteluA Helsingissä ja Uudellamaalla

Sähkösuunnittelu on tärkeä osa asunnon suunnittelua, joka vaikuttaa osaltaan asuntosi toimivuuteen, energiatehokkuuteen ja arvoon. Tarvitset sähkösuunnitelmaa jo rakennuslupavaiheessa, jotta urakoitsija voidaan valita ennen tontin kaivutöiden aloitusta. Tällöin saadaan tehtyä tonttikeskus ja perustusmaadoitukset ajoissa ja oikein. Teemme sähkösuunnittelua Helsingissä ja Uudellamaalla. (Vantaa, Espoo ja koko PK-seutu.)

Teemme sähkösuunnitelman aina asiakaslähtöisesti, tarpeidesi sekä toiveidesi perusteella. Samalla tuomme myös esille hyväksi kokemiamme ratkaisuja, joiden avulla laatu, energiatehokkuus ja budjetti ovat optimaalisia tarpeisiisi. Meillä on sähkösuunnittelussa tarvittava sähköpätevyys S2 ja ennen kaikkea vuosien varrella kertynyt kokemus pientaloista.

Sähkösuunnitelma

Ennen suunnittelun aloittamista käydään yhteinen palaveri jossa asiakkaan tarpeet, toiveet sekä budjetti kartoitetaan. Näin sähkösuunnitelmasta tulee sopivan laajuinen ja sitä myötä valmiista asennustyöstä asiakkaan budjetin mukainen.

Suunnittelupohjaksi tarvitaan arkkitehtipohjakuvat ja asemakuva DWG-muodossa. Leikkaukset, keittiösuunnitelma ja muut kalustokuvat (KPH, KHH, WC) käyvät paperilla tai muuna tiedostona.

Keskustelumme pohjalta teemme sähkösuunnitelman sekä yksityiskohtaisen valaistussuunnitelman. Sähkösuunnitelmaan sisältyy myös antenniverkko ja yleiskaapelointiverkko sekä hälytysjärjestelmä.

Hinnoittelu

Suunnitteluhinta on yleensä välillä 200–1000 euroa riippuen asunnon/talon koosta, lämmitystavasta, sähköistyksen tasosta, siitä tarvitaanko talotehtaalle elementtikuvia yms. seikoista. Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin!

Sähköurakointi ja työmaavalvonta

Sähkösuunnitelman ja lupahaun jälkeen tarvitset työmaallesi TUKESin valtuuttaman sähköurakoitsijan sekä valvojan. Meiltä saat nämä palvelut urakkana. Tutustu tarkemmin sähköurakointiin.

characters_01.jpg

Sähkövikapäivystys palvelee vuorokauden ympäri

Sähköongelmia? Soita koska vain ja me autamme!

Joskus tarvitaan sähkömiestä kiireellisesti vuorokaudenajasta riippumatta. Syy voi olla sulakevika, pääkytkimen rikkoutuminen, sähkölaitteen ylikuumentuminen, sähköjen katoaminen osasta kiinteistöä, tulipalo tai vaikka vesivahinko.

Yrityksellämme on 24h sähkövikapäivystys tällaisten tapausten varalta.

Sähkövian sattuessa soita päivystysnumeroomme, 044 5980 995 (Mikael)

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotitalousvähennystä joko kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi toteuttamastamme työstä.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2019 on 2 400 euroa vuodessa. Määrä on ollut sama vuodesta 2014 alkaen. Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 euroa [(5 000 x 50 %) - 100) = 2400 euroa]

Lue lisää aiheesta täältä

Tule meille töihin!

Jos olet kiinnostunut työskentelemään yrityksessämme, niin lähetä sähköpostilla kuvaus itsestäsi ja työhistoriastasi. Töissämme tarvitaan vahvaa ammattitaitoa ja kokemusta sekä reipasta mieltä. Ajokortti on myös tarpeellinen, oma auto välttämättä ei.

Yhteistyökumppanit

  • stadin-vakioputkitus-oy
  • antennimestarit-oy
  • kuljetus-jj-oksanen-oy

Valaisinkorjaukset ja kristallikruunujen huollot meillä hoitaa: Sähkölaite Oy Runeberginkatu 30, puh. 09-445443


Ota yhteyttä meihin!

Sähköpalvelu Kaislaranta Ky
Yläkaskentie 47
00740 Helsinki
Y-1700822-8

GSM 044 5980 995

sahkopalvelu@kaislaranta.fi
www.kaislaranta.fi

24h Sähkövikapäivystys

044 5980 995 Mikael Kaislaranta