Sähkösuunnittelu Helsingissä ja Uudellamaalla

Sähkösuunnittelu on tärkeä osa asunnon suunnittelua, joka vaikuttaa osaltaan asuntosi toimivuuteen, energiatehokkuuteen ja arvoon. Tarvitset sähkösuunnitelmaa jo rakennuslupavaiheessa, jotta urakoitsija voidaan valita ennen tontin kaivutöiden aloitusta. Tällöin saadaan tehtyä tonttikeskus ja perustusmaadoitukset ajoissa ja oikein.

Teemme sähkösuunnitelman aina asiakaslähtöisesti, tarpeidesi sekä toiveidesi perusteella. Samalla tuomme myös esille hyväksi kokemiamme ratkaisuja, joiden avulla laatu, energiatehokkuus ja budjetti ovat optimaalisia tarpeisiisi. Meillä on sähkösuunnittelussa tarvittava sähköpätevyys S2 ja ennen kaikkea vuosien varrella kertynyt kokemus pientaloista.

Sähkösuunnitelma

Ennen suunnittelun aloittamista käydään yhteinen palaveri jossa asiakkaan tarpeet, toiveet sekä budjetti kartoitetaan. Näin sähkösuunnitelmasta tulee sopivan laajuinen ja sitä myötä valmiista asennustyöstä asiakkaan budjetin mukainen.

Suunnittelupohjaksi tarvitaan arkkitehtipohjakuvat ja asemakuva DWG-muodossa. Leikkaukset, keittiösuunnitelma ja muut kalustokuvat (KPH, KHH, WC) käyvät paperilla tai muuna tiedostona.

Keskustelumme pohjalta teemme sähkösuunnitelman sekä yksityiskohtaisen valaistussuunnitelman. Sähkösuunnitelmaan sisältyy myös antenniverkko ja yleiskaapelointiverkko sekä hälytysjärjestelmä.

Hinnoittelu

Suunnitteluhinta on yleensä välillä 200–1000 euroa riippuen asunnon/talon koosta, lämmitystavasta, sähköistyksen tasosta, siitä tarvitaanko talotehtaalle elementtikuvia yms. seikoista. Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin!

Sähköurakointi ja työmaavalvonta

Sähkösuunnitelman ja lupahaun jälkeen tarvitset työmaallesi TUKESin valtuuttaman sähköurakoitsijan sekä valvojan. Meiltä saat nämä palvelut urakkana. Tutustu tarkemmin sähköurakointiin.

characters_01.jpg