Sähkösuunnittelu

Ota yhteyttä ›

Sähkösuunnittelua Helsingistä koko Uudellemaalle

Haaveena parempi asuminen? Investoi sähkösuunnitteluun ja alan ammattilaiseen! 

Sähkösuunnittelu on olennainen osa koko asunnon suunnittelua, sillä sen vaikutukset yltävät laajalle: asumisen toimivuuteen, energiatehokkuuteen ja myös kotisi arvoon. Sähkö- ja teleasennusten ratkaisujen suunnittelu kannattaa jättää suosiolla osaavalle asiantuntijalle, sillä hyvän sähkösuunnittelun vaikutukset kodin viihtyisyyteen ja käyttömukavuuteen ovat huomattavia.

Teemme kaikki sähkösuunnitelmat aina asiakaslähtöisesti tarpeidesi ja toiveidesi perusteella. Meidän kanssa toimiessasi et ole prosessissa yksin: jaamme sinulle kaiken tietoutemme ja teemme sähkösuunnitelman, joka palvelee optimaalisesti elämäsi tarpeita. Suunnittelemme sähköratkaisuja, joiden laatu, energiatehokkuus ja budjetti ovat juuri sinulle räätälöityjä.

Ole ajoissa yhteydessä, niin saat asiantuntemuksella tehdyn, tarpeitasi palvelevan sähkösuunnitelman! Teemme sähkösuunnittelua Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa sekä koko Uudellamaalla.

Sähköpalvelu Kaislaranta – kokenut kumppanisi sähkösuunnitteluun.

Sähköpalvelu Kaislaranta Ky:llä on sähkösuunnittelussa ja sähköasennuksissa vaadittava S2-sertifikaatti.

Ota yhteyttä ›

Sähkösuunnitelma tarvitaan jo rakennuslupavaiheessa

Näin urakoitsija voidaan valita ennen tontin kaivutöiden aloitusta ja tonttikeskus sekä perustusmaadoitukset saadaan tehtyä ajoissa ja kerralla oikein. 

Ennen sähkösuunnittelun aloittamista sovitaan palaveri, jossa kartoitamme asiakkaan tarpeet, toiveet sekä budjetin. Näin sähkösuunnitelmasta saadaan juuri sinulle sopiva. Suunnittelupohjaksi tarvitaan arkkitehtipohjakuvat ja asemakuva DWG-muodossa. Leikkaukset, keittiösuunnitelma ja muut kalustokuvat (kph, khh, wc) käyvät paperilla tai muuna tiedostona.

Räätälöity sähkösuunnitelma ja yksityiskohtainen valaistussuunnitelma

Sähkösuunnitelmiimme sisältyy myös antenniverkko ja yleiskaapelointiverkko sekä hälytysjärjestelmä. Suunnitteluhinta on yleensä 200–1 000 euroa riippuen muun muassa asunnon koosta, lämmitystavasta ja sähköistyksen tasosta. Ota yhteyttä, niin kartoitamme tilanteesi ja jutellaan tarkemmin!

Muista tämä! Sähkösuunnitelman ja lupahaun jälkeen tarvitset työmaallesi TUKESin valtuuttaman sähköurakoitsijan sekä valvojan. Saat nämäkin palvelut Sähköpalvelu Kaislarannalta – lue lisää sähköasennuspalveluistamme täällä.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita