Sähköasennus Helsingissä ja Uudellamaalla

Teemme yksityisille ja yrityksille kaikenlaisia sähköasennuksia pääosin Helsingin ja muun Uudenmaan alueella.

Toteutamme mm.

  • Keittiösaneerauksia, kattolämmityksien korjausta, lattialämmityksiä, patterilämmityksiä, ulko- ja julkisivu valaistuksia, huonemuutoksia, kylpyhuonesaneerauksia, valaisinasennuksia, LED-valaistusta, maakaapelointia jne.
  • Vika- ja korjaustöitä
  • Huoneistojen sähkösaneerauksia
  • Uudisrakennusten sähköasennuksia
  • Liikehuoneistojen sähkötöitä
  • Teollisuuden sähköasennustöitä
  • Erikoiskohteiden asennustöitä

Otamme aina asiakkaan toiveet huomioon, tuoden samalla myös ilmi oman kokemuksemme ja jatkuvan ammattitaidon kehittämisen myötä tulleet hyvät ratkaisut. Luonnollisesti tarkastamme myös tekemämme työn. Huolehdimme, että kohteesi sähköasennus tehdään oikein ja turvallisesti!

Meillä on sähköasennuksissa vaadittava sertifikaatti S2. Kuulumme myös Sähkö- ja teleurakoitsijaliittoon. Kauttamme onnistuvat myös antennityöt, satelliittityöt, ATK-verkot sekä valokuitutyöt.

Sähköasennukset tehdään sopimuksen mukaan urakkana tai tuntityönä. Referenssit-sivulla voit tutustua esimerkkikohteisiimme.

Led-valaistus on ekologinen ja moderni vaihtoehto

Seuraamme alan kehitystä ja sovellamme uutta tekniikkaa, esimerkkinä voimakkaasti lisääntynyt LED-valaistus. Verkkokaupat ovat pullollaan erilaisia tuotteita ja kuluttaja on syystäkin ymmällään tuotekirjon edessä. Autamme valitsemaan, toimitamme ja asennamme tilanteeseen sopivat ja toimivaksi havaitut tuotteet.

Lisäarvoa yhteistyöllä

Saat tarvittaessa kohteeseen yhteistyöyritystemme kautta myös kaikki tarvittavat purku-, rakennus-, laatta-, putki-, maansiirto-, kaivuu-, ja kuljetustyöt sekä keittiösuunnitelmat ja sisustussuunnittelun.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja kysy lisää!

02_bottom_banner_901x166.jpg