Sähköasennus ja Sähkömies Helsingissä ja Uudellamaalla

Meiltä löytyy ammattitaitoinen sähköasennus ja sähkömies Helsingissä ja Uudellamaalla yksityisille ja yrityksille kaikenlaisia sähköasennuksia varten. Muut alueet myös Vantaa, Espoo ja koko pääkaupunkiseutu.

Toteutamme mm.

  • Keittiösaneerauksia, kattolämmityksien korjausta, lattialämmityksiä, patterilämmityksiä, ulko- ja julkisivu valaistuksia, huonemuutoksia, kylpyhuonesaneerauksia, valaisinasennuksia, LED-valaistusta, maakaapelointia jne.
  • Vika- ja korjaustöitä
  • Huoneistojen sähkösaneerauksia
  • Uudisrakennusten sähköasennuksia
  • Liikehuoneistojen sähkötöitä
  • Teollisuuden sähköasennustöitä
  • Erikoiskohteiden asennustöitä

Otamme aina asiakkaan toiveet huomioon, tuoden samalla myös ilmi oman kokemuksemme ja jatkuvan ammattitaidon kehittämisen myötä tulleet hyvät ratkaisut. Luonnollisesti tarkastamme myös tekemämme työn. Huolehdimme, että kohteesi sähköasennus tehdään oikein ja turvallisesti!

Meillä on sähköasennuksissa vaadittava sertifikaatti S2. Kuulumme myös Sähkö- ja teleurakoitsijaliittoon. Kauttamme onnistuvat myös antennityöt, satelliittityöt, ATK-verkot sekä valokuitutyöt. Liittoon kuuluminen varmistaa yrittäjän tietojen pysymisen ajan tasalla liiton tietopankkien ja koulutuksen avulla. Asiakkaille jäsenyys on myös osoitus järjestäytyneestä yrittäjästä, joka osaa alansa ja hoitaa velvoitteensa.

Sähköasennukset tehdään sopimuksen mukaan urakkana tai tuntityönä. Sähkötöissä hintaa on usein mahdotonta arvioida tarkasti etukäteen, kun kyse on pienehköstä saneerauksesta. Tilaajan toiveet voivat matkan varrella muuttua ja rakentamisessa eteen tulevat asiat vaikuttavat myös ratkaisuihin. Kun käyttää asiansa osaavaa urakoitsijaa ja osapuolten kesken vallitsee luottamus, on parempi sopia työstä aikatyönä. Silloin työ sujuu joustavasti, eikä muutospapereiden pyörittämiseen kulu turhaa aikaa. Työstä tehdään aina kuitenkin kirjallinen sopimus.

Referenssit-sivulla voit tutustua esimerkkikohteisiimme.

Led-valaistus on ekologinen ja moderni vaihtoehto

Seuraamme alan kehitystä ja sovellamme uutta tekniikkaa, esimerkkinä voimakkaasti lisääntynyt LED-valaistus. Verkkokaupat ovat pullollaan erilaisia tuotteita ja kuluttaja on syystäkin ymmällään tuotekirjon edessä. Autamme valitsemaan, toimitamme ja asennamme tilanteeseen sopivat ja toimivaksi havaitut tuotteet.

Lisäarvoa yhteistyöllä

Saat tarvittaessa kohteeseen yhteistyöyritystemme kautta myös kaikki tarvittavat purku-, rakennus-, laatta-, putki-, maansiirto-, kaivuu-, ja kuljetustyöt sekä keittiösuunnitelmat ja sisustussuunnittelun.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja kysy lisää!02_bottom_banner_901x166.jpg

Sähkövikapäivystys palvelee vuorokauden ympäri

Sähköongelmia? Soita koska vain ja me autamme!

Joskus tarvitaan sähkömiestä kiireellisesti vuorokaudenajasta riippumatta. Syy voi olla sulakevika, pääkytkimen rikkoutuminen, sähkölaitteen ylikuumentuminen, sähköjen katoaminen osasta kiinteistöä, tulipalo tai vaikka vesivahinko.

Yrityksellämme on 24h sähkövikapäivystys tällaisten tapausten varalta.

Sähkövian sattuessa soita päivystysnumeroomme, 044 5980 995 (Mikael)

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotitalousvähennystä joko kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi toteuttamastamme työstä.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2019 on 2 400 euroa vuodessa. Määrä on ollut sama vuodesta 2014 alkaen. Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 euroa [(5 000 x 50 %) - 100) = 2400 euroa]

Lue lisää aiheesta täältä

Tule meille töihin!

Jos olet kiinnostunut työskentelemään yrityksessämme, niin lähetä sähköpostilla kuvaus itsestäsi ja työhistoriastasi. Töissämme tarvitaan vahvaa ammattitaitoa ja kokemusta sekä reipasta mieltä. Ajokortti on myös tarpeellinen, oma auto välttämättä ei.

Yhteistyökumppanit

  • stadin-vakioputkitus-oy
  • antennimestarit-oy
  • kuljetus-jj-oksanen-oy

Valaisinkorjaukset ja kristallikruunujen huollot meillä hoitaa: Sähkölaite Oy Runeberginkatu 30, puh. 09-445443


Ota yhteyttä meihin!

Sähköpalvelu Kaislaranta Ky
Yläkaskentie 47
00740 Helsinki
Y-1700822-8

GSM 044 5980 995

sahkopalvelu@kaislaranta.fi
www.kaislaranta.fi

24h Sähkövikapäivystys

044 5980 995 Mikael Kaislaranta